İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Bora Balcıoğlu: Önceliğimiz borç ödemek!

Bora Balcıoğlu: Önceliğimiz borç ödemek!

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'e konuştu.

MUHABİR: Berrin Ozan Yeşiltepe

Damga'ya konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 5 yıllık yol haritasını açıkladı. Balcıoğlu, “Silivri üretecek, kalkınacak, büyüyecek, gelişecek. Biz belediye olarak, elimizden gelenin en iyisini yaparak bu modele katkı sunacağız” dedi. Balcıoğlu, en önemli gündemlerinin belediyenin 1 buçuk milyara yakın olan borcunu ödemek olduğunu söyledi.

TÜM SORUNLARI ÜRETEREK ÇOK ÇALIŞARAK ÇÖZECEĞİZ

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Mehmet Mert'e konuştu. Silivri Belediyesi'nin birinci önceliğinin bir buçuk milyara yakın borçların ödeme planı yapmak ve bunu rutin bir haline getirmek olduğunu ifade eden Balcıoğlu, “Tamam şikayetçi değiliz ancak böyle bir sorunumuz olduğunu da saklayamayız. Bütün bu sorunları üreterek, çok çalışarak, planlı, programlı projeler yaparak aşacağız. Silivri üretecek, kalkınacak, büyüyecek, gelişecek ve biz belediye olarak, elimizden gelenin en iyisi ile buna modele katkı sunacağız” diye konuştu.

SİLİVRİ'NİN DİNAMİKLERİNİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARACAĞIZ

Kısa süre içerisinde Silivri’de baharın gelişini her yönü ile herkesin hissedeceğini dile getiren Bora Balcıoğlu, “Zaten sokağa çıktığımda ben komşularımızın tavrından bunu hissediyorum” dedi. “Silivri'mizin bazı unutulmuş dinamiklerini gün yüzüne çıkaracağız” diye konuşan Balcıoğlu, “Halkımıza dokunacağız. İnsanlarımız ile barış içerisinde, huzur içerisinde yaşanabilir bir kent yaratacağız ve zaten birçok güzelliğe sahip ilçemizi ülke genelinde örnek bir model haline getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ

İleriye dönük umutlu konuşan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, üretim vurgusu yaptı. Balcıoğlu, Silivri'nin Türkiye'ye örnek olacağını savundu.