İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri birbirine girdi!

Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri birbirine girdi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi personeli arasında kavga çıktı. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yaşananlara sosyal medya hesabından isyan etti.

MUHABİR: Hüsamettin Ozan Aslan

İzmit Tavşantepe’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında yaşanan kavganın görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

İncelemeler yapmak üzere olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in geçişi sırasında bir kişinin kendisini yere attığı görüntülere yansırken, başkan Kaplan da kavgaya dair görüntüleri paylaştı.

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanında kendisini yere atan ve yerlerde sürüklenen kişinin AK Partili Meclis Üyesi İbrahim Efe olduğu öğrenildi.

Fatma Kaplan Hürriyet kişisel X hesabından konuya dair yaptığı paylaşımda, büyükşehir belediyesi ekiplerinin İzmit Belediyesi fen işleri ekiplerine saldırdığını ifade etti. Kaplan’ın paylaşımında şu ifadeler yer aldı: “Artık bu kadarı da fazla. Büyükşehir ekipleri bizim fen işleri ekiplerine saldırıyor. Biz uzlaşı dedikçe artık iş sinsi sinsi engellemeyi de aştı, fiziki saldırıya kadar vardı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bizden Tügva ve Ensar’ın hıncını alıyor anlaşılan!!!”