İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Cem Küçük duyurdu: İBB iştiraki İSPARK’a operasyon olabilir

Cem Küçük duyurdu: İBB iştiraki İSPARK’a operasyon olabilir

Cem Küçük, "İBB iştiraki İSTAÇ ve İSFALT’tan sonra sırada İSPARK var. Savcılık ihale dosyalarını talep etti." dedi.

Cem Küçük, TGRT Haber’de yaptığı açıklamada İBB iştiraki İSPARK’a da operasyon yapılabileceğini, savcılığın ihale dosyalarını istediğini belirtti.

İBB’ye Yeni Operasyon Sinyali: Sırada İSPARK mı Var?

Gazeteci Cem Küçük, TGRT Haber’de katıldığı canlı yayında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) bağlı bazı iştiraklere yönelik yeni operasyonların gündemde olabileceğini söyledi. Daha önce İSTAÇ ve İSFALT’a yapılan operasyonların ardından bu kez İSPARK’a yönelik bir hamle beklediğini dile getirdi.

“İSPARK’a da Operasyon Olur”

Cem Küçük, açıklamasında şunları söyledi:

“Bana göre İSPARK'a da bir operasyon olur. Savcılık, 2. dalgadan sonra İSTAÇ, İSFALT ve İSPARK'ın ihale dosyalarını istemişti.
İSTAÇ ve İSFALT’a operasyon gelir demiştim ve geldi.
Şu an operasyon yapılmayan tek iştirak İSPARK kaldı. İSPARK dışında başka bir yere yapılacağını düşünmüyorum.”

Küçük’ün bu açıklaması, İBB’ye bağlı şirketlerde süren soruşturmaların yeni bir aşamaya geçebileceği yönünde yorumlandı.

Daha Önce Neler Olmuştu?

İBB iştiraklerinden İSTAÇ ve İSFALT hakkında yapılan operasyonlar, kamuoyunda büyük yankı uyandırmıştı. Bu şirketlerle ilgili olarak savcılığa sunulan ihale dosyalarının incelendiği biliniyor. Şimdi gözler, İstanbul’un en bilinen parkomat sistemi olan İSPARK’a çevrildi.