Şırnak iline bağlı Cizre Adalet Sarayı’nda, 2026-2027 adli yılı açılış töreni düzenlendi. Törene, Cizre Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Köroğlu ve Cizre Adalet Komisyonu Başkanı Çağrı İncekara başta olmak üzere birçok bürokrat ve avukat katıldı.
Törenin detayları:
Açılış programında, Cumhuriyet Başsavcısı Köroğlu, avukatlar ve adliye personeline yeni adli yılın hayırlı olmasını dileyerek, tüm katılımcılara teşekkür etti. Başsavcı, adli yılın açılışında bir araya gelmenin önemine dikkat çekti.
Katılımcılar ve sürpriz tebrikler:
Törenin ardından, Başsavcı Köroğlu ve Adalet Komisyonu Başkanı İncekara, makamlarında çeşitli tebrikler kabul etti. Ayrıca, Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, Garnizon Komutanı Piyade Albay Barış Akbaş, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Ahmet Uysal ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Gökhan Caner Durmuş gibi önemli isimler de törende yer aldı. Katılımcılar arasında hakimler, savcılar ve adliye personeli de bulunuyordu.

CİZRE ADALET SARAYI’NDA 2026-2027 ADLİ YIL AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI.