İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Çorum’da Acı Yangın: 3 Ev Kül Oldu, Şans Eseri Can Kaybı Yok

Çorum’da Acı Yangın: 3 Ev Kül Oldu, Şans Eseri Can Kaybı Yok

Çorum'un İskilip ilçesinde çıkan yangında üç ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayda can kaybı yaşanmazken, yangına hızlı müdahale ile hasar minimumda tutuldu. İlgili yetkililer, durumu yerinde inceledi ve soğutma çalışmaları sürüyor.

Çorum’da Korkutan Yangın: 3 Ev Kül Oldu

Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Hacıhalil Köyü’nde çıkan yangın, üç evi tamamen yok etti. Yangının başladığı evin sahibi Ahmet Taş’ın eviyle başlayan alevler, kısa sürede yanındaki Şükrü Karaman’a ait eve ve ardından atıl durumdaki başka bir eve sıçradı.

Hızlı Müdahale Hasarı Azalttı

Köy halkının ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İskilip Belediyesi itfaiye ekipleri ile Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin yoğun müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yaklaşık 2,5 saat süren çalışmalar sonrası alevler tamamen söndürüldü.

Şanslı Son: Can Kaybı Yaşanmadı

Yangında ne yazık ki üç ev tamamen kullanılamaz hale gelirken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. İskilip Kaymakamı Ramazan Polat ve Belediye Başkanı İsmail Çizikci, yangın bölgesinde incelemelerde bulunarak vatandaşlarla görüştü.

Başkan Çizikci, “Yangını kontrol altına aldık. Büyük maddi kayıplar var ama şükürler olsun ki can kaybı yok. Ekiplerimiz soğutma çalışmalarını sürdürüyor,” dedi.