Yeni Birlik Gazetesi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dursun Özbek’i Hastanede Yalnız Bırakmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dursun Özbek’i Hastanede Yalnız Bırakmadı

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, hastanede kendisini ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sağlık Bakanı Memişoğlu’na teşekkür etti. Devletin spora verdiği destek bir kez daha takdir topladı.

MUHABİR: Gökhan Erek

Dursun Özbek’ten Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

Geçirdiği başarılı operasyonun ardından tedavi süreci devam eden Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, hastanede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştirdiği nazik ziyaret dolayısıyla büyük memnuniyet duyduğunu açıkladı. Özbek, Erdoğan’a duyduğu derin minnettarlığı sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajla dile getirdi.

Bakan Memişoğlu’na özel teşekkür

Ziyareti sırasında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun da kendisine moral verdiğini belirten Özbek, devletin sağlık alanındaki duyarlılığının sahadaki karşılığını birebir yaşadığını ifade etti. Sağlık çalışanlarının ilgisini ise “özverili ve profesyonel” olarak nitelendirdi.

Galatasaray’a hizmete kaldığı yerden devam

4 Temmuz Cuma günü taburcu olduğunu belirten Özbek, “Artık Galatasaray için çalışmalara kaldığımız yerden devam zamanı” diyerek camiaya güçlü bir mesaj verdi. Sağlığına kısa sürede kavuşmasında devletin sunduğu sağlık altyapısına ve uzman hekimlere teşekkür etti.

Spor camiasından tam destek

Tedavi sürecinde çok sayıda kişi ve kurumun geçmiş olsun dilekleriyle yanında olduğunu belirten Dursun Özbek, Galatasaray camiası başta olmak üzere tüm vatandaşlara şükranlarını sundu. Yapılan destek paylaşımları, spor dünyasında dayanışma ruhunu bir kez daha ortaya koydu.