İstanbul
Açık
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda önemli mesajlar verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, parti yöneticilerine hitap ederek önemli açıklamalarda bulundu.

Gazze-Sumud filosu

Cumhurbaşkanı Erdoğan:
Gazze'deki çocukların açlık nedeniyle hayatlarını kaybettiği barbarlığa dikkat çekmek amacıyla mazlumlara yardım için yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na yönelik yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. İsrail yönetiminin bu saldırısı, Gazze’deki insanlık suçlarını gizlemek için nasıl bir cinnet içinde olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Netanyahu, barışı değil, barışın yeşermesine bile tahammül edemiyor gibi görünüyor. Türkiye, insanlığın ortak vicdanına ses olan herkese destek vermektedir.

Aktivistlerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için gerekli tüm tedbirleri almakta kararlıyız. Amacımız, insani yardımların Gazze’ye ulaşmasını sağlamaktır. Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız ve tüm gücümüzle bu mücadeleyi sürdürmeye devam edeceğiz.

AK Parti’nin 14. Yılı: Geçmişten Geleceğe Hizmet

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) olarak, 14 Ağustos itibariyle Türkiye’ye hizmet yolunda 14. yılımızı tamamladık. Çeyrek asırdır ülkemize hizmet ediyoruz. Biz, kökleri itibariyle yüzyıllara sari bir hareketiz. Bu hareketin kökleri Malazgirt’te, Dumlupınar’da, Söğüt’te, Sakarya’da ve Çanakkale’de atılmıştır. Biz, aynı zamanda yüzünü geçmişe değil, geleceğe dönen bir partiyiz. Birliğimiz yalnızca siyasi bir birliktelik değil, gönül birlikteliğidir.

Senelerdir aynı hataları yapmalarına, çuvallamalarına rağmen, aynı kalıplaşmış, köhnemiş yorumlarla ve yanlışlarla hayatlarına devam edenler var. Hiçbir şey olmamış gibi aynı hataları tekrarlayanlar, parti kültürümüzü yıpratmaya çalışan tetikçilerin iyi bilmesini isterim ki, biz bir dava hareketiyiz. Davamıza olan sadakatimiz, milletimize hizmet etme sevdamızdır.

Ak Parti bantlı ve rantçı değil, halkçı belediyeciliktir!

Milletin emanetini omuzlayanlarda yorgunluk olmaz. Hem teşkilatımızın hem de belediyelerimizin röntgenini çekmeye devam edeceğiz. AK Parti'ye katılan belediye başkanlarımıza da "Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz" diyorum.

Türkiye'de hizmetin adresi AK Parti ve Cumhur İttifakı'dır. AK Partili belediyecilik, bantlı ve rantçı değil, halkçı belediyecilik demektir. Şehrine ve belediyesine hizmet eden herkese kapımız sonuna kadar açıktır.

Belediyeleri hısım-akraba çiftliğine çevirenlerin yanında olmak istemeyenlere de kapımız açıktır. Bu anlayışla, kapımız herkese açıktır. Tehdit ve psikolojik şiddete maruz kalmalarına asla izin vermeyeceğiz. Aramıza katılan arkadaşlarımızla, Allah’ın izniyle gece gündüz çalışacağız.

CHP GENEL BAŞKANI KRİZ DUASINA ÇIKIYOR

Son seçimlerde el değiştiren Belediyeler iflas bayrağını çekmeye başladı. Elinizi nereye atsanız rüşvet skandalı fışkırıyor. Millet fahiş fiyatla da olsa millet su bulamıyor.

Öyle pişkinler ki daha çöpleri toplayamıyorlar, musluktan düzenli su akıtmayı beceremiyorlar. Bir de utanmadan bize itibar dersi vermeye kalkıyorlar. CHP Genel Başkanı bunlarla uğraşacağına kriz duasına çıkıyor.