Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, siyasi ve idari çalışmalarını sürdürdüğü İstanbul'da yerel yöneticilerle kritik temaslarda bulunmaya devam ediyor. Erdoğan, Vahdettin Köşkü'nde gerçekleştirdiği temaslar kapsamında İstanbul'un önemli ilçelerinin belediye başkanları ile art arda görüşme gerçekleştirdi.
Çekmeköy Heyeti Vahdettin Köşkü'nde
Gün boyu süren yoğun temponun ilk durağında Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çerkez’i makamında kabul ederek ilçedeki son duruma ve projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti teşkilatının İstanbul’daki üst düzey isimleri de bu önemli zirveye eşlik etti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Fatih Sırmacı'nın da toplantıda hazır bulundu.

Şile Belediyesi ile Peş Peşe Temaslar
Çekmeköy heyetiyle yapılan detaylı görüşmenin hemen ardından Vahdettin Köşkü'ndeki hareketli saatler hız kesmeden devam etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir sonraki konuğu Şile Belediye Başkan Vekili Sacit Terzi oldu.