İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy’i Külliye’de resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Zelenskiy’i Külliye’de resmi törenle karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Ankara’da bir araya gelerek ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmeleri ele aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy’i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resmi törenle karşıladı. İki lider, Türk ve Ukrayna bayrakları önünde fotoğraf çektirdikten sonra baş başa görüşmeye geçti.

İki Lider Görüşmede Savaşın Seyrini ve Bölgesel Güvenliği Ele Aldı

Görüşmede Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, MİT Başkanı İbrahim Kalın ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da yer aldı. Masada Türkiye-Ukrayna ilişkilerinin seyri, savaşın bölgesel etkileri ve güvenlik konuları öne çıktı.

Liderler çalışma yemeğinde temaslarını sürdürecek ve ardından ortak basın toplantısıyla açıklama yapacak.