İstanbul
Parçalı bulutlu
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Sinsi planları çöpe atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Sinsi planları çöpe atacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NEF Stadyumu'nda düzenlenen İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda konuştu. 2023 seçimleri için hazırlık mesajları veren Erdoğan, “Bugüne kadar terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkardıysak, 2023'teki sinsi planları da aynı şekilde çöpe atacağız” dedi

BİZ KURU SIKI ATMIYORUZ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı tarafından NEF Stadyumu'nda düzenlenen İstanbul’un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda konuştu. 2023 yılında yapılacak seçimlere hazırlık çağrısı yapan Erdoğan, “Başlattığımız demokrasi ve kalkınma hamlesini adım adım ileri taşıyarak ülkemizin üzerinden vesayeti nasıl kaldırdıysak, yokluğu, geri kalmışlığı nasıl tarihe gömdüysek, kumpasları nasıl bozduysak, terör örgütlerinin dişlerini nasıl söktüysek, darbecileri nasıl bozguna uğrattıysak, ekonomik tetikçileri nasıl şaşırttıysak, felaket senaryolarını nasıl boşa çıkardıysak, 2023'teki sinsi planlarını da aynı şekilde çöpe atacağız” dedi. AK Parti'nin yaptığı hizmetlerle anıldığını da belirten Erdoğan, “Biz kuru sıkı atmıyoruz. İcraat, icraat, icraat. Biz bunu biliriz. Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz” diye konuştu.


BARONLARA EYVALLAH DEMEYİZ

AK Parti'nin Türkiye'yi 2023 yılında aydınlık yarınlara çıkaracağını vurgulayan Erdoğan, “Biz gelecek nesiller için çalışıyoruz. Hizmet mücadelesi içindeyiz. Ülkemize, milletimize en büyük katkıyı verebilirsek ne mutludur bize.  Bizler birbirine kenetlenmiş parmaklar, bir duvarı oluşturan tuğlalar gibi saflarımızı sıkı tuttukça önümüze hangi engeli koyarlarsa koysunlar vız gelir.  Şüpheniz olmasın ki küresel baronlara, emperyalist çetelere eyvallah demeyeceğiz. Gücünü imandan ve azmimizden alan çabayla bu oyunları bozacağız” dedi. Muhalefete de yüklenen Erdoğan, “Muhalefet sürekli boş atıyor. Biz 1 ayda TOKİ'nin 500 bin konut, 1 milyon arsa kampanyasıyla Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobilinin üretime geçmesiyle, şehirlerimizdeki toplu açılışlarımızla anılıyoruz” ifadelerini kullandı.


GECE GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ

Seçime hazırlık noktasında çok çalışacaklarını anlatan Erdoağn, “Cumhur İttifakı çatısında gece gündüz çalışacağız. Kendi içimizdeki birliğimizi, beraberliğimizi güçlendireceğiz.  Varsın birileri kendi kendilerine gelin güvey olmaya, kendi kendilerine davul zurna çalıp, sanal mecralarda siyasetçilik yapmaya devam etsin. Biz doğrudan insanımıza gidip, insanımızla konuşacağız” dedi.