Yeni Birlik Gazetesi Gündem Darıca'da kadınlar için yeni dönem KİGEM kursları başlıyor

Darıca'da kadınlar için yeni dönem KİGEM kursları başlıyor

Darıca'da kadınlara yönelik KİGEM kurslarında yeni eğitim dönemi kayıtları başladı. Kurslar çeşitli konuları kapsıyor.

Darıca’da kadınlara yönelik düzenlenen Kişisel Gelişim ve El Sanatları (KİGEM) kursları için yeni eğitim dönemi kayıtları alınmaya başlandı. Darıca Belediyesinden edinilen bilgilere göre, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesindeki merkezler, kadınların kişisel ve kültürel gelişimlerine katkı sunma amacıyla farklı alanlarda kurslar düzenleyecek.

Kurslar ve Eğitim Alanları:

Yeni dönemde KİGEM merkezlerinde, sepet örücülüğü, ipten çanta ve cüzdan yapımı, makrome, amigurumi ve kağıt rafya gibi birçok el sanatının yanı sıra, kadınların kendilerini geliştirebilecekleri farklı konularda eğitimler de verilecek. Bu kurslara katılmak isteyen vatandaşlar, kayıt işlemlerini mahallelerde bulunan KİGEM binalarından yüz yüze gerçekleştirebilecek.

Belediye Başkanı Bıyık'ın Vurgusu:

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, kadınların sosyal hayatta daha aktif bir rol üstlenmelerinin ve kendilerini geliştirebilecekleri alanlara sahip olmalarının önemine değindi. KİGEM kurslarının, belediyenin sosyal belediyecilik anlayışının önemli bir parçası olduğunu ifade eden Bıyık, "Darıca’da her vatandaşımızın kendisini geliştirebileceği, yeni beceriler kazanabileceği ve üreterek hayatına değer katabileceği imkanlar oluşturuyoruz. KİGEM kurslarımızla hem öğrenmeye hem üretmeye hem de sosyal hayata katkı sunmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

DARICA'DA KADINLARA YÖNELİK DÜZENLENEN KİŞİSEL GELİŞİM VE EL SANATLARI (KİGEM) KURSLARINDA YENİ...

DARICA'DA KADINLARA YÖNELİK DÜZENLENEN KİŞİSEL GELİŞİM VE EL SANATLARI (KİGEM) KURSLARINDA YENİ EĞİTİM DÖNEMİ KAYITLARI ALINMAYA BAŞLANDI.