İstanbul
Parçalı bulutlu
10°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem DEAŞ'a Yönelik "Gürz-29" Operasyonlarında 47 Şüpheli Yakalandı! Operasyonlar Hangi İllerde Gerçekleşti?

DEAŞ'a Yönelik "Gürz-29" Operasyonlarında 47 Şüpheli Yakalandı! Operasyonlar Hangi İllerde Gerçekleşti?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen “Gürz-29” operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terör örgütü DEAŞ’a yönelik gerçekleştirilen “Gürz-29” operasyonlarında 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

GÜRZ-29 OPERASYONU NEDİR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile terör örgütü DEAŞ’a yönelik büyük bir operasyonun başarıyla tamamlandığını duyurdu.

hangi illerde gerçekleştirildi

"Gürz-29" Operasyonu, başta Ankara ve İstanbul olmak üzere Mardin, Samsun ve Sakarya Cumhuriyet Başsavcılıkları ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Daire Başkanlığı koordinasyonunda gerçekleştirildi.

47 şüpheli yakalandı

Yapılan operasyonlar sonucunda, 47 DEAŞ şüphelisi yakalanırken çok sayıda ruhsatsız tabanca ile örgütsel dokümanlar ve dijital materyaller de ele geçirildi.