Demirözü Kaymakamı İbrahim Zahid Ahat, köy ziyaretleri kapsamında Çatalçeşme ve Beşpınar köylerini ziyaret etti. Bu ziyaretler sırasında, köy meydanı ve köy konağında yapılan buluşmalarda, yerel halkla bir araya gelerek onların taleplerini dinleme fırsatı buldu.
Vatandaşlarla bir araya gelindi
Köy sakinleriyle sıcak bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Ahat, köylerin ihtiyaçları ve sorunları hakkında doğrudan bilgi aldı. Toplantılarda, vatandaşların önerileri dinlenirken, aynı zamanda köylerin genel durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
Köylerin ihtiyaçları değerlendirildi
İletilen taleplerin değerlendirileceğinin ve köylerde yapılacak çalışmalar üzerine gerekli görüşmelerin gerçekleştirileceğinin altı çizildi. Bu tür ziyaretlerin, yerel yönetim ile halk arasındaki iletişimi güçlendirmesi ve sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi bakımından son derece önemli olduğu belirtildi.

DEMİRÖZÜ’NDE KÖY ZİYARETLERİ SÜRÜYOR