Yeni Birlik Gazetesi Gündem Derince'de yeni sağlık tesisi inşaatı hızla devam ediyor

Derince'de yeni sağlık tesisi inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi için inşa ettiği 120 yataklı yeni sağlık tesisinin çalışmalarını sürdürüyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde gerçekleştirdiği dönüşüm sürecinde hizmet akışının devamlılığını sağlamak amacıyla 120 yatak kapasiteli çelik konstrüksiyon sağlık tesisi inşa ediyor. Proje, sağlık hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesini hedefliyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, hastane dönüşüm projesinin yerinde incelemesini yaparak, İl Sağlık Müdürü Yüksel Pehlevan’ın da katıldığı bir toplantıda inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı. Bu adım, süreç boyunca sağlık hizmetlerinin sürdürülebilirliğine büyük katkı sağlıyor.

Başhekimlik ve poliklinik binaları inşa ediliyor:

Proje kapsamındaki başhekimlik ve poliklinik binalarının inşaat çalışmaları eş zamanlı olarak devam ediyor. 20 Temmuz’da yer tesliminin yapıldığı projede, başhekimlik binasının temel betonu dökülürken, poliklinik binasının temel demir imalatı ve yalıtım çalışmaları da sürmekte.

Tesisin kapalı alanı ve tamamlanma hedefi:

Toplamda 8 bin metrekarelik kapalı alan sunacak tesis, 6 bin 200 metrekarelik poliklinik ve 1800 metrekarelik başhekimlik binasından oluşuyor. 2026 yılı içerisinde tamamlanması planlanan tesis, bölgedeki sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve kesintisiz sunulmasını sağlayacak.

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEKİ DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE HİZMETLERİN AKSAMAMASI İÇİN İNŞA...

DERİNCE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDEKİ DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE HİZMETLERİN AKSAMAMASI İÇİN İNŞA EDİLEN 120 YATAKLI ÇELİK KONSTRÜKSİYON SAĞLIK TESİSİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR.