Yeni Birlik Gazetesi Gündem Didim 22. yazarlar festivalinde edebiyat rüzgârı esti

Didim 22. yazarlar festivalinde edebiyat rüzgârı esti

Didim'de 15 gün süren 22. Yazarlar Festivali, edebiyat ve kültür tutkunlarını bir araya getirerek başarılı bir şekilde sona erdi.

Aydın’ın Didim ilçesinde, 15 gün boyunca edebiyat, kültür ve sanat buluşmalarına ev sahipliği yapan 22. Yazarlar Festivali sona erdi. Didim Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen bu festival, farklı alanlardan birçok değerli ismi okurlarla buluşturarak, zengin içerikleriyle dikkat çekti.

Festival süresince renkli etkinlikler

Altınkum’da gerçekleştirilen festival, 15 gün boyunca farklı konukların katılımıyla kitap severlere kapılarını açtı. Edebiyatın yanı sıra gazetecilik ve farklı düşünce alanlarından uzmanın katıldığı etkinliklerde, yazarlar okuyucularıyla söyleşi yaparken, imza günleriyle de kitaplarını tanıtma fırsatı buldular. Bu etkileşim, Didim halkı ile yazarlar arasında sıcak bir bağ kurarak, kültürel etkileşimi artırdı.

Başkan Gençay’dan festival değerlendirmesi

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, festivalin ardından yaptığı açıklamada, "Festival boyunca birbirinden değerli isimleri okurlarımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür etkinliklerin, şehir kültürümüze katma değer sağladığına inanıyoruz. Kitapların ve farklı düşüncelerin halkımızla bir araya gelmesi önemli bir kazanım. Didim’de kültür ve sanatla daha fazla buluşmayı sağlamak için bu tür etkinliklerin çoğalmasına önem veriyoruz," şeklinde belirtti.

Festival, edebiyat tutkunları için unutulmaz anlarla dolu bir atmosfer sunarak, Didim’in kültürel yaşamına katkı sağladı.

AYDIN'IN DİDİM İLÇESİNDE 15 GÜN BOYUNCA EDEBİYAT, KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPAN...

AYDIN'IN DİDİM İLÇESİNDE 15 GÜN BOYUNCA EDEBİYAT, KÜLTÜR VE SANAT BULUŞMALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPAN 22. YAZARLAR FESTİVALİ SONA ERDİ. DİDİM BELEDİYESİ’NİN KATKILARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLEN FESTİVAL KAPSAMINDA FARKLI ALANLARDAN DEĞERLİ İSİMLER OKURLARLA BİR ARAYA GELEREK SÖYLEŞİ VE İMZA ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ.