Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Ankara’da gerçekleştirilen Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.
Ankara’da Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde düzenlenen SODEM Olağan Genel Kurulu’na, Türkiye’nin farklı kentlerinden sosyal demokrat belediye başkanları ve yerel yönetim temsilcileri katıldı.
Genel Kurulda, SODEM Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay tarafından 2024-2026 dönemi faaliyet raporu üyelere sunuldu. Seçimlerde, Başkan Hatice Gençay, SODEM Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.
Yerel yönetimler arasındaki dayanışmanın güçlendirilmesi ve halkçı belediyecilik anlayışının geliştirilmesi gibi konuların tartışıldığı bu genel kurulda, önümüzdeki döneme dair yol haritası da ele alındı.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, SODEM Olağan Genel Kurulu’nda seçilen yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i ziyaret etti. Görüşmede, yerel yönetimlerin çalışmaları, belediyeler arası iş birliği ve geleceğe yönelik değerlendirmeler yapıldı.
Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, SODEM Başkan Yardımcılığı görevine seçilmenin önemli bir sorumluluk olduğunu ifade ederek, "Güvenleri için tüm üyelerimize teşekkür ediyor, halkçı ve sosyal demokrat yerel yönetim anlayışını daha da ileri taşımak için çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI HATİCE GENÇAY, ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİRİLEN SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYELER DERNEĞİ (SODEM) OLAĞAN GENEL KURULU’NDA BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE SEÇİLDİ.
