Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
25°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Dilan Polat'ın sosyal medya sessizliği kısa sürdü, takipçilerini kırmadı, video paylaştı: 'Sesimi duymak isteyenler olmuş'

Dilan Polat'ın sosyal medya sessizliği kısa sürdü, takipçilerini kırmadı, video paylaştı: 'Sesimi duymak isteyenler olmuş'

Eşi Engin Polat'ın tahliyesi sonrası sosyal medya paylaşımlarına ara vereceğini söyleyen Dilan Polat'ın sessizliği kısa sürdü. Engin Polat ile çekildiği fotoğraf sonrası Dilan Polat videolu paylaşım yaptı.

MUHABİR: Hediye Tarakçı

'Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlarından hakkındaki soruşturma nedeniyle tutuklanan Dilan Polat, avukatlarının yaptığı başvurunun ardından 9,5 ay sonra tahliye edilmişti.

Geçtiğimiz günlerde de Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 28 sanıklı kara para aklama davasında mahkeme ara kararını açıklamıştı.

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan ve 40 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanan Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüphelinin yargılandığı davada tutuklu sanıklar Engin Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat ve Ahmet Gün hakkında tahliye kararı çıkmıştı.

Eşi Engin Polat'ın tahliye haberini sevinç çığlıkları atarak karşılayan Dilan Polat'ın ilk sözleri "Allah'ım şükürler olsun. Devletimiz sağ olsun." ifadeleri olmuştu. Öte yandan Polat'ın bir açıklaması ise sosyal medya paylaşımları hakkındaydı. Dilan Polat, bundan sonraki süreçte sosyal medyayı kullanırken çok dikkatli olacağını ve bir süre paylaşım yapamayacağını açıklamıştı.

Dilan Polat'ın sessizliği kısa sürdü

Ancak Dilan Polat'ın sosyal medya paylaşımlarına ara vermesi kısa sürdü. Bugün eşi Engin Polat'la çekildiği kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat'ın paylaşımı bununla da sınırlı kalmadı.

Takipçilerine kırmayan ve yeni bir videolu paylaşım yapan Dilan Polat şunları söyledi:

Sesimi çok duymak isteyenler olmuş. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Binlerce mesaj var, inanılmaz değerlisiniz benim için. İyi ki varsınız. Sizi kırmak istemedim, 'konuşarak story at' dediğiniz için bir tane atayım dedim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *