Afyonkarahisar’ın Dinar ilçesinde hastane çalışanlarına yönelik su verimliliği farkındalık toplantısı gerçekleştirildi. Toplantı, Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Ulusal Su Seferberliği ve Su Verimliliği' çalışmaları kapsamında Dinar Devlet Hastanesi’nde düzenlendi.
Su kaynaklarının korunması
Etkinliğe katılan 43 hastane personeline, su kaynaklarının korunması ve etkin kullanımı hakkında detaylı bilgi verildi. Toplantıda, bireysel su kullanımını artırmamak için 'azalt, değiştir ve yeniden kullan' stratejileri detaylı bir şekilde anlatıldı. Katılımcılara, sunulan bilgi ve farkındalık artırma amacıyla bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Teşekkür belgesi takdimi
Toplantının sonunda, Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü'ne bağlı İl Müdür Yardımcısı Özgür Bayrak, suyun korunması ve verimli kullanımına gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Dinar Devlet Hastanesi yetkililerine teşekkür belgesi takdim etti. Bu belgeler, çalışanların çevre duyarlılıklarını artırmak amacıyla önemli bir motivasyon kaynağı oldu.

AFYONKARAHİSAR’IN DİNAR İLÇESİNDE HASTANE ÇALIŞANLARINA YÖNELİK SU VERİMLİLİĞİ FARKINDALIK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.