Dünya Kick Boks Şampiyonu milli boksör Yavuz Özden, camide çalışan görevliyi feci şekilde darp etti. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan görevli, Özden'den şikayetçi oldu.
Olay nasıl yaşandı?
İddiaya göre, Özden engelli tuvaletinden birisinin olup olmadığını kontrol etmek için kapıyı tekmeledi. Özden'in kapıyı tekmelemesi üzerine, 38 yaşındaki temizlik görevlisi Osman Amaç, kapıyı tekmelememesi için uyarıda bulundu. Daha sonra namaz kılmaya giden görevli döndüğünde saldırıya uğradı.
görevliyi 45 dakika bekledi
Osman Amaç, namazını kıldıktan sonra Yavuz Özden'in saldırısına uğradı. Saldırıya uğrayan adam kendini korumaya çalışsa da elinden hiçbir şey gelmedi. Uzun süre Özden'in saldırısına maruz kalan görevli, saldırının ardından çenesinin kırıldığını fark ederek hastaneye gitti. Hastanede ameliyat geçiren görevlinin kısmi olarak yüz felci geçirdiği öğrenildi.