Düşünce Rotası Derneği Genel Başkanı Fatih Köse, yeni eğitim-öğretim yılına yaklaşırken öğrenci servislerinde güvenliğin sağlanması için tüm paydaşlara ortak bir sorumluluk çağrısında bulundu. Öğrencilerin okullarına güvenli bir şekilde ulaşabilmelerinin son derece önemli olduğunu belirtirken, servis araçlarının denetimine de dikkat çekti.
Huzur ve güven önceliğimiz olmalı
Köse, çocukların eğitim kurumlarına huzur içerisinde ulaşmalarının toplumsal bir sorumluluk olduğunu vurgulayarak, "Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın güvenliği her şeyden önce gelir. Eğitim dönemi başlarken, servis araçlarımızın teknik donanımlarından sürücü ve rehber personelin yeterliliği gibi her detayda iş birliği içinde olmalıyız" dedi.
Gelecek için iş birliği şart
Velilerin çocuklarını güvenle uğurlayabilmesi için ilgili tüm kurumlar ve işletmelerin hassas bir şekilde çalışması gerektiğinin altını çizen Köse, bu süreçte herkesin sorumluluk almasının önemine değindi. Açıklamalarını sonlandırırken yeni dönemin tüm öğrenci, öğretmen ve velilere başarı ve güven getirmesini dileyen Köse, kazasız ve huzurlu bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

DÜŞÜNCE ROTASI DERNEĞİ GENEL BAŞKANI FATİH KÖSE, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNCESİNDE OKUL SERVİS ARAÇLARINA YÖNELİK DENETİMLERİN "SIFIR HATA" PRENSİBİYLE EKSİKSİZ ŞEKİLDE YAPILMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTEREK, YETKİLİLERE VE FİRMALARA ÇAĞRIDA BULUNDU.