Yeni Birlik Gazetesi Gündem Engelli vatandaşlar için tehlike oluşturan kaldırım onarılmayı bekliyor

Engelli vatandaşlar için tehlike oluşturan kaldırım onarılmayı bekliyor

Eskişehir'de kesilen ağaç sonrası oluşan bozuk kaldırım, engelli vatandaşlara zorluk çıkarıyor ve onarınması talep ediliyor.

Eskişehir’de kuruyan ağacın kesilmesi sonrası boşluk oluşan ve engelli vatandaşlara zorluk yaşatan kaldırımın onarılması isteniyor.

Geçtiğimiz aylarda Tepebaşı ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Kulüp Sokak üzerindeki bir ağaç kuruması sebebiyle belediye ekiplerince kesildi. Kesilen ağaca ait kökün de kurumasının ardından kaldırımda boşluk oluştu. Engelli rampasının hemen önünde oluşan bozukluk sebebiyle, tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların zorluk yaşadığı belirtildi.

Uzun süredir onarım bekleniyor

Belediye ekiplerine bilgi verdiklerini, ancak aradan yaklaşık 1 buçuk ay geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapılmadığını öne süren çevre sakinleri, onarım beklediklerini söyledi.

ESKİŞEHİR'DE KURUYAN AĞACIN KESİLMESİ SONRASI BOŞLUK OLUŞAN VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZORLUK YAŞATAN...

ESKİŞEHİR'DE KURUYAN AĞACIN KESİLMESİ SONRASI BOŞLUK OLUŞAN VE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZORLUK YAŞATAN KALDIRIMIN ONARILMASI İSTENİYOR.