İç Anadolu’nun zirvesinde yer alan Erciyes Dağı, H2650 Cafe ve Restoran ile misafirlerine eşsiz bir kahvaltı deneyimi sunuyor. 2636 metre yükseklikteki teleferikte, konuklar hayranlık uyandıran manzaralar eşliğinde, açık havada 35 çeşit kahvaltı lezzetinin tadını çıkarabiliyorlar.
Manzaralı kahvaltı seçenekleri
Erciyes’in Hacılar Kapı bölgesinde bulunan H2650 Cafe ve Restoran, kış turizminin yanı sıra yaz aylarında da konuklarını ağırlıyor. Restoranın sorumlu ismi Pakize Yıldırım, gelen misafirlere, hem teleferik içinde hem de cam terasında çeşitli kahvaltı alternatifleri sunduklarını belirtti. Yıldırım, "Kışın olduğu gibi yazın da gurbetçilere ve diğer misafirlere teleferikte kahvaltı keyfi sunuyoruz. Müşterilerimizin zaman kaygısı olmadan, Erciyes’in nefes kesen manzarası eşliğinde güzel anlar geçirmelerini sağlıyoruz," dedi.
Misafirlerin deneyimi
Konya’dan gelen Cihan Ayan, eşi ile birlikte teleferikte sunulan kahvaltıyı deneyimleyerek anılarını paylaştı: "Kayseri’nin en yüksek noktasında olduğumuz için çok mutluyuz. Burada yaşadığımız kahvaltı deneyimi harika, kesinlikle tavsiye ederim," açıklamasında bulundu. Hem doğası hem de sunduğu hizmetlerle Erciyes, yaz kış demeden ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.
H2650 Cafe ve Restoran, yürütülen hizmetleriyle birlikte hem yerel hem de çıkış noktası olarak benimsedikleri Hacılar Kapı’da sunmuş oldukları etkinliklerle birlikte doğa severleri karşılamaya davet ediyor.

Teleferikte kahvaltı keyfi