İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Erdoğan’dan İstanbul’a Sürpriz Ziyaret: Deprem Sonrası İlk Açıklama!

Erdoğan’dan İstanbul’a Sürpriz Ziyaret: Deprem Sonrası İlk Açıklama!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Marmara Denizi'nde 6,2 büyüklüğünde deprem sonrası İstanbul'da kriz yönetimini yerinde inceledi. Afet merkezini ziyaret ederek bilgi aldı, vatandaşlarla bir araya geldi ve "Milletimizin her anında yanında olmaya devam edeceğiz" mesajını verdi.

MUHABİR: Cüneyt Zeren

Marmara Denizi Silivri açıklarında meydana gelen 6,2 büyüklüğündeki depremin ardından hızla İstanbul’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kriz yönetimini yerinde inceledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde İstanbul İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde kurulan kriz merkezini ziyaret ederek, deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında ilgili bakanlar ve AFAD yetkililerinden detaylı bilgi aldı. Afet sürecinde devletin tüm kurumlarıyla milletin yanında olduğunu vurgulayan Erdoğan, kriz yönetimindeki koordinasyonu bizzat denetledi.

Krize anında müdahale edilmesinin ardından Kağıthane’ye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hasbahçe Sosyal Tesisleri’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Erdoğan, halkla samimi sohbetler gerçekleştirdi, çocuklarla hatıra fotoğrafları çektirdi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Cumhurbaşkanı, "Milletimizin her anında yanında olmaya devam edeceğiz" mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bu önemli ziyaretinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir eşlik etti.