Yeni Birlik Gazetesi Gündem Erzincan'da yeni bir dini merkez: Kahraman Tanoğlu Camii açıldı

Erzincan'da yeni bir dini merkez: Kahraman Tanoğlu Camii açıldı

Erzincan'da merhum Kahraman Tanoğlu adına yapılan cami, düzenlenen törenle ibadete açıldı ve katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

Erzincan'da, merhum Kahraman Tanoğlu'nun anısına yapılan ve Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu tarafından inşa ettirilen Kahraman Tanoğlu Camii, gerçekleştirilen bir törenle ibadete açıldı.

Açılışa yoğun ilgi

Açılış törenine, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba, İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müşaviri Doç. Dr. Burhan İşliyen, Erzincan Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve birçok protokol üyesi ile vatandaşlar katıldı.

Törende dualar yapıldı

Açılış, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Törende konuşan Belediye Başkanı Bekir Aksun, "Kahraman Tanoğlu Camii’nin yapılmasına vesile olan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Cenab-ı Hak hayırlı etsin" diyerek, projeye katkıda bulunanları onurlandırdı.

ERZİNCAN'DA KAHRAMAN TANOĞLU CAMİİ İBADETE AÇILDI

ERZİNCAN'DA KAHRAMAN TANOĞLU CAMİİ İBADETE AÇILDI