HATAY – Erzin Beldesi'nde çocuklar yaz aylarını Kur'an kursunda geçirerek dini ve manevi eğitim alıyor. Bu kapsamda, Erzin Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Erzin Merkez Camii'nde düzenlenen Kur'an Kursu'nu ziyaret etti.
Ziyaret ve Bilgilendirme:
Kaymakam Akpınar, Kur'an Kursu ziyaretinde eğitim faaliyetleri hakkında kurs görevlilerinden detaylı bilgi aldı. Eğitimin kalitesini artırmak için yapılan çalışmaları değerlendiren Akpınar, öğrencilerin gösterdiği ilgiyi yerinde gözlemleme fırsatı buldu.
Öğrencilerle Buluşma:
Kursta eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam, onlarla sohbet ederek eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Öğrencilere başarılar dileyen Akpınar, iyi bir geleceğin teminatı olan bu eğitimlerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, burada görev yapan eğitimcilere de özverili çalışmaları için teşekkür etti.
Bu tür ziyaretler, öğrencilerin motivasyonunu artırarak, kursta aldıkları eğitimi pekiştirmelerine yardımcı oluyor.

ERZİN KAYMAKAMI YUNUS EMRE AKPINAR, ERZİN MERKEZ CAMİİ’NDE DÜZENLENEN KUR’AN KURSU’NU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.