İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak göreve başlamıştı: Can Aksoy, ilk encümen toplantısını yaptı

Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak göreve başlamıştı: Can Aksoy, ilk encümen toplantısını yaptı

Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak göreve başlamış olan Vali Yardımcısı Can Aksoy'un başkanlığında gerçekleştirilen ilk belediye encümen toplantısı gerçekleştirildi.

KAYNAK: DHA

Ahmet Özer'in yerine Esenyurt Belediye Başkan Vekili olarak göreve başlayan Vali Yardımcısı Can Aksoy'un başkanlığında ilk belediye encümen toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda ilçede park yapılması, semt pazarı ve sıhhi alanların düzenlenmesi hakkında yeni kararlar alındı.

Öğrenilen bilgilere göre encümen toplantısında ilçeye engelli çocuklar için park yapılması, semt pazarlarına tartı yerleştirilmesi kararları alındı. Ayrıca pazar alanlarında kadınların kullanabileceği sıhhi alanların düzenlenmesi ve Alo Zabıta hattının kurularak pazar nizamının sağlanması konusu da verilen kararlar arasında yer aldı.

AHMET ÖZER'İN 6 AKRABASININ İŞ AKDİ SONLANDIRILDI 

Bunun yanı sıra Ahmet Özer'in görevde olduğu dönemde işe alınmış olan kardeşi, yakın koruması A.Ö., eşinin kardeşi M.G., iş yeri ruhsatları danışmanı kuzeni M.M.Y., özel kalemi kuzeni B.F.Y., özel kalem görevlisi yeğeni M.S.Ö. ve özel kalem görevlisi yeğeni M.E.K.'nin iş akdinin sonlandırıldığı bilgisi öğrenildi.