İstanbul
Açık
16°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Fatih Erbakan kararlı: 'Artık çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiğine döneriz'

Fatih Erbakan kararlı: 'Artık çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiğine döneriz'

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, yerel seçimler için aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edilmesine saatler kala “Listeleri vereceğiz. Çekilmemiz söz konusu değil. Artık çekilirsek AK Parti’nin yedek lastiğine döneriz” dedi.

KAYNAK: DHA

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Millî Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır. İstanbul ve Ankara’da da bu iddiayla seçime girmektedir” dedi.

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan, gazeteci Murat Yetkin’in nezaket ziyaretine ilişkin basına yansıyan haberlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Erbakan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün deneyimli gazeteci Murat Yetkin Bey ile genel merkezimize yapmış olduğu ziyarette gerçekleştirdiğimiz sohbetin içeriği bazı medya kuruluşlarında haber olarak yer almıştır. Sohbet esnasındaki ifadelerimiz, Yeniden Refah Partisi olarak biz Ankara ve İstanbul’da kendi adaylarımızı çıkarmazsak, Ankara’da Sayın Mansur Yavaş’ın, İstanbul’da Sayın Ekrem İmamoğlu’nun seçimi kazanabileceği yönünde olmuştur. Bunun önemli sebeplerinin bir tanesi ise, ekonomik krizden bunalan halkın iktidara bu seçimde bir uyarı yapmak istemesidir. Yeniden Refah Partimizin adaylarını çıkarması ile bu tepki oyları partimize yönelecek ve Ankara’da da İstanbul’da da seçimi CHP adayları değil, Yeniden Refah Partimiz’in adayları kazanacaktır. Millî Görüş çizgisinde yoluna devam eden Yeniden Refah Partimiz bütün seçim bölgelerinde herhangi bir siyasi partiye kazandırmak veya kaybettirmek için değil, seçimi kazanmak üzere adaylarını çıkarmıştır ve İstanbul ve Ankara’da da bu iddiayla seçime girmektedir.”