İstanbul
Açık
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Ferdi Zeyrek’in Acı Vefatı Sonrası Duygulandıran Anlar: Özgür Özel'den Helallik Konuşması

Ferdi Zeyrek’in Acı Vefatı Sonrası Duygulandıran Anlar: Özgür Özel'den Helallik Konuşması

CHP’li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in hayatını kaybetmesinin ardından, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hastane önünde duygusal bir açıklama yaptı. Gözyaşlarına hakim olamayan Özel, helallik talebinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinin havuz sisteminde meydana gelen elektrik arızasını kontrol ederken akıma kapıldı. Hastaneye kaldırılan Zeyrek, üç gün süren yaşam mücadelesinin ardından hayatını kaybetti. Acı haber, Manisa'da büyük üzüntüye yol açtı.

Özgür Özel Hastane Önünde Konuştu: “Aklımın Yarısını Kaybettim”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi önünde basın açıklaması yaptı. Duygularına hakim olamayan Özel, “Aklımın yarısını, kalbimin yarısını kaybettim” diyerek, Zeyrek ile olan yakın dostluğunu dile getirdi. Kalabalık vatandaş topluluğu önünde yaptığı konuşmada Özel, gözyaşlarıyla helallik istedi.

Cenaze Programı Açıklandı

Zeyrek’in cenazesi 10 Haziran Pazartesi günü Hatuniye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından defnedilecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, saat 11.00’de Manisa Büyükşehir Belediyesi önünde resmi bir tören düzenleneceğini, ardından Cumhuriyet Meydanı’nda cenaze namazının kılınacağını ve son yolculuğuna uğurlanacağını duyurdu.

“Ferdi Başkan Bize Hayatımızın En Güzel Anlarını Yaşattı”

Açıklamasında hastane ekibine ve vatandaşlara teşekkür eden Özgür Özel, “Ferdi Başkan bize hayatımızın en büyük mutluluklarını yaşattı, hep yanımızda oldu. Hepimizi çok seviyordu, hepimiz de onu çok seviyorduk” dedi. Özel, “Yarın helalleşeceğiz ama bu akşamdan hakkınızı helal edin” çağrısında bulundu.