Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, yaz okulları kapsamında eğitim alan öğrencileri ziyaret ederek bilim, sanat ve spor alanlarındaki çalışmaları yerinde inceledi. Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi ile Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi'nde gerçekleşen ziyaretler, çocukların eğitim süreçlerine destek olmayı amaçladı.
Büyükgöz, ilk olarak Arapçeşme Bilim ve Sanat Merkezi'nde gitar, robotik kodlama, İngilizce, takı tasarım, ebru sanatı ve enderun çocuk atölyeleri eğitimlerini takip etti. Sınıfları gezerek öğrencilerin hazırladığı eserleri inceledi ve onlarla bilgi alışverişinde bulundu. Başkan, yaz tatilinin dinlenme dışında yeni beceriler kazanma fırsatı olduğunun altını çizerek öğrencilere başarı diledi.
Şehit Eren Bülbül Spor Kompleksi'ne geçerek çeşitli spor branşlarında eğitim alan öğrencilerle de buluşan Büyükgöz, okçuluk gibi branşlarda devam eden antrenmanları izledi. Yaz okullarının çocukların fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sunduğunu belirten Başkan Büyükgöz, belediye olarak çocukların eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında kendilerini geliştirebilecekleri imkanların artırılacağını söyledi.
Ziyaretlerin ardından açıklama yapan Büyükgöz, "Yaz okullarımız sayesinde çocuklarımız hem eğleniyor hem de yeni bilgiler ve beceriler kazanıyor. Sanattan spora, bilimden teknolojiye kadar birçok alanda eğitim gören evlatlarımızın heyecanını görmek bizleri mutlu ediyor. Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda gelişimine katkı sunacak çalışmaları kararlılıkla sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

GEBZE'DE YAZ OKULLARINI ZİYARET EDEN BAŞKAN ZİNNUR BÜYÜKGÖZ; BİLİM, SANAT VE SPOR ALANLARINDA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELEREK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ.
