Yeni Birlik Gazetesi Gündem Genç hemşirenin sır ölümü: Arkadaşları telefonu açmayınca çilingir çağırdı

Genç hemşirenin sır ölümü: Arkadaşları telefonu açmayınca çilingir çağırdı

Telefonlara yanıt vermeyince çilingir yardımıyla girilen evde acı manzara ile karşılaşıldı. Genç hemşirenin kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla netleşecek.

KAYNAK: İHA

Şırnak merkezde yaşanan acı olay, sağlık camiasında ve kentte büyük üzüntü yarattı. Şırnak Devlet Hastanesi’nde görev yapan genç hemşire F.Y., nöbet görevinin ardından döndüğü evinde yaşamını yitirmiş halde bulundu.

Şırnak Merkez Yeni Mahalle'de ikamet eden 28 yaşındaki hemşire F.Y., dün gece Şırnak Devlet Hastanesi'ndeki yoğun mesaisini tamamladıktan sonra dinlenmek üzere evine geçti. Ancak genç kadından bir daha haber alınamadı.

Telefonlar Cevapsız Kalınca Ekipler Sevk Edildi

Sabah saatlerinde F.Y.'ye ulaşmaya çalışan mesai arkadaşları, aramalarına yanıt alamayınca durumdan şüphelendi. Endişelenen arkadaşları, genç hemşirenin ikamet ettiği eve giderek kapıyı çaldı. İçeriden ses gelmemesi üzerine olay yerine çilingir çağırıldı.

Kapının açılmasıyla birlikte içeri giren yakınları ve arkadaşları, F.Y.’yi asılmış halde buldu. Durumun hemen bildirilmesi üzerine adrese kısa sürede itfaiye, emniyet ve 112 Acil Sağlık ekipleri yönlendirildi.

Olay Yerinde İlk Müdahale Yapıldı

Kısa sürede Yeni Mahalle'deki adrese ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemelerde, 28 yaşındaki F.Y.'nin hayatını kaybettiği netlik kazandı. Acı haber, genç hemşirenin meslektaşlarını ve yakınlarını yasa boğdu.

Çok Yönlü Soruşturma Devam Ediyor

Yaşanan trajik olayın ardından asayiş ekipleri, evde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak detaylı bir olay yeri incelemesi gerçekleştirdi. Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve akıllardaki soru işaretlerinin giderilmesi amacıyla adli süreç başlatıldı.

Genç hemşirenin cansız bedeni, ölümünün altındaki kesin nedenin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere görev yaptığı Şırnak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat çok yönlü olarak sürdürülüyor.