Yeni Birlik Gazetesi Gündem Gölbaşı'nda Sevgi Çiçeği Şöleni coşkuyla kutlandı

Gölbaşı'nda Sevgi Çiçeği Şöleni coşkuyla kutlandı

Gölbaşı Belediyesi, Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni'ni üç gün boyunca farklı etkinliklerle kutladı.

Gölbaşı Belediyesi, 10-12 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni ile ilçe halkını bir araya getirdi. Şölene, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'nın katılımıyla gerçekleştirilen protokol yürüyüşüyle başlandı.

Şölene yoğun ilgi

Programın açılışında Başkan Odabaşı, kurdele keserek resmi olarak şölene start verdi. Konuşmasında, katılımcılara hitap eden Odabaşı, "Değerli hemşehrilerim, bugün burada birlikte olmak, bu güzel etkinlikte yer almak beni çok mutlu ediyor. Bu yıl içinde Gölbaşı Belediyesi filosuna kattığımız 56 yeni aracın, ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konser ve eğlence dolu bir program

Odabaşı'nın konuşmasının ardından, etkinlik Semicenk'in konseriyle devam etti. Gölbaşılı vatandaşlar, Semicenk'in enerjik performansıyla keyifli anlar yaşadı. Şölen, çeşitli etkinliklerle üç gün boyunca sürecek olup, ilçenin kültürel zenginliklerini sergilemeye devam edecektir.

Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni düzenlendi

Geleneksel Gölbaşı Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şöleni düzenlendi