Gördes Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü görevine atanan Fatih Evcimen, hastanede sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmaya yönelik önemli planlarını paylaştı. Evcimen, kullanılmayan ameliyathanenin yeniden açılacağını, hastaneye doğalgazın getirileceğini ve yeni tıbbi cihaz yatırımlarının yapılacağını duyurdu.
Yönetimdeki değişiklik ve hedefler
Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Deniz Dilcan’ın yerine atanan Evcimen, göreve başlamasının hemen ardından açıklamalarda bulundu. Öncelikli hedeflerinin disiplin, kamu yararı ve hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak olduğunu belirti. Hastanede 25 yatak kapasiteli kapsamlı bir inceleme gerçekleştirdiğini söyleyen Evcimen, vatandaşlara daha modern ve konforlu sağlık hizmetleri sunmayı amaçladıklarını ifade etti.
Kamu kaynaklarının etkin kullanımı
Evcimen, kamu kaynaklarının etkin kullanımı ve şeffaf yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı. Personel ile düzenli toplantılar gerçekleştirdiklerini dile getiren Evcimen, uzun süredir bekleyen sorunları çözmenin yanı sıra tamamen mevzuata uygun, şeffaf bir yönetim anlayışını hayata geçireceklerini belirtti.
Evcimen, en önemli hedeflerinin vatandaşların kısa muayene ve işlemler için çevre ilçelere gitmesinin önüne geçmek olduğunu söyledi. Bu bağlamda, hastanenin altyapısını ve tıbbi cihaz donanımını güçlendirdiklerini kaydetti. Yeni diş röntgen cihazının yanı sıra göz polikliniği için son teknoloji göz muayene ve operasyon cihazlarının kazandırıldığını açıkladı.
Ameliyathane ve ek hizmet binası projeleri hakkında da bilgi veren Evcimen, yıllardır kullanılmayan ameliyathanenin faaliyete geçirileceğini ve ek hizmet binasının temelinin kısa süre içerisinde atılacağını ifade etti.
2018 yılında ilçeye ulaşan doğalgazın hastaneye getirilmesi için de çalışmaların başladığını vurgulayan Evcimen, bu yatırımla hem enerji maliyetlerinin düşeceğini hem de hastanenin çevreci ve modern bir enerji altyapısına sahip olacağını belirtti.
Henüz yolun başında olduklarını vurgulayan Evcimen, devlet desteği ve kurum çalışanlarının özverisiyle Gördes’e hak ettiği sağlık hizmetlerini sunmak için aralıksız çalışacaklarını ifade etti. Gördes doğumlu olan Fatih Evcimen, eğitim hayatını ilçesinde tamamlamış ve sağlık alanındaki kariyerine Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde başlamıştır.

GÖRDES DEVLET HASTANESİ İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVİNE ATANAN FATİH EVCİMEN, İLÇEDE SAĞLIK HİZMETLERİNİN KALİTESİNİ ARTIRMAK İÇİN KAPSAMLI BİR DÖNÜŞÜM BAŞLATACAKLARINI AÇIKLADI. EVCİMEN, KULLANILMAYAN AMELİYATHANENİN YENİDEN HİZMETE AÇILACAĞINI, HASTANEYE DOĞALGAZ GETİRİLECEĞİNİ VE YENİ TIBBİ CİHAZ YATIRIMLARININ SÜRECEĞİNİ SÖYLEDİ.