İstanbul
Parçalı bulutlu
14°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce

Havuz problemi

CHP’de ayrılık gayrılık olmadığını belirten Kemal Kılıçdaroğlu, havuz medyasının bunu çok iyi bilmesi gerektiğini söyledi. Muharrem İnce’nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerini de değerlendiren CHP Lideri, “Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz” ifadelerini kullandı

24 Haziran seçimlerinin ardından istifası istenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisini destekleyen partililerle birlikte Genel Merkez'de basın toplantısı düzenledi. "Bugün çok sevinçli bir gündeyim nedeni şu havuz medyasında manşet olduk” diyen Kılıçdaroğlu, “Seçim süreci boyunca konuştuklarımdan bir cümle bile kullanmadılar. Oysa bugün manşetlerdeyiz. Ne kadar mutluyum emin olun anlatamam. Havuz medyasında manşetsek demek ki yaptığımız iş doğru. İnandığımız yolda bütün arkadaşlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz" diye konuştu.

İnce'yi sonuna kadar kucaklıyoruz
Önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gideceklerini ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerine ilişkin de “Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce, 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarıma talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek, sevinerek ve bir heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok. Yolumuza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Sular durulmuyor
CHP'nin kurumsal olarak Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'den az oy almasına parti içerisinden tepkiler devam ediyor. CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut'un; Muharrem İnce’nin genel başkan adayı olacağı olağanüstü kurultay çağrısının ardından bir açıklamada CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban'dan geldi. Balaban, “CHP'nin geleceği Muharrem İnce ile şekillenecektir" dedi. CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcısı Zeki Çetin de Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini, aksi takdirde 'parti içi adalet için' İstanbul'dan Ankara'ya yürüyeceklerini açıklamıştı. Bu arada CHP Parti Meclisi bugün saat 14.00'te olağanüstü toplanacak. Parti Meclisi'nde Kılıçdaroğlu'nu istifaya çağıran isimlerin disipline sevk edileceği iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerine ilişkin, "Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin. Bizde ayrılık gayrılık yoktur. Biz dava adamıyız ilkelerin insanıyız" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Kılıçdaroğlu,"Zahmet etmişsiniz gelmişsiniz. Bugün çok sevinçli bir gündeyim nedeni şu havuz medyasında manşet olduk. Seçim süreci boyunca konuştuklarımdan bir cümle bile kullanmadılar. Oysa bugün manşetlerdeyiz. Ne kadar mutluyum emin olun anlatamam. Havuz medyasında manşetsek demek ki yaptığımız iş doğru. İnandığımız yolda bütün arkadaşlarımız ile birlikte yürümeye devam ediyoruz. Hiçbir arkadaşımızı ötekileştirmek, partinin dışında düşünmek asla böyle bir düşüncem, inancım yok. Herkesi kucaklayacağız. 81 milyonu kucaklayacağız" dedi.

Seçime sıkı hazırlanacağız
Kılıçdaroğlu, "Buraya gelmek isteyen arkadaşlarım vardı. İl başkanlarım telefon etti sabah kimse gelmesin dedim. Normal çalışmalarımıza devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. O seçimler için son derece hazırlıklı yolumuza devam edeceğiz. Duvarın bir kısmını yıktık önümüzdeki seçimlerde duvarın tamamını yıkacağız" diye konuştu. Önümüzdeki seçimlere ciddi bir hazırlıkla gideceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, "Bunun mücadelesini el birliği ile yapacağız. Bu seçimler 
normal seçimler değildir. Eski klasik seçimler değildir. Yeni bir rejim, sistem içinde yeni bir seçim anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. O nedenle söyledim kimseyi dışlamayacağız. Buraya geldiniz sağ olun var olun" ifadelerini kullandı. 

Bizde ayrılık gayrılık yoktur
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 81 ile yapacağı teşekkür ziyaretlerine ilişkin konuşan Kılıçdaroğlu, "Herkes bilsin, Muharrem İnce bizim bir değerimizdir, onu da sonuna kadar kucaklıyoruz. Havuz medyası da bunu çok iyi bilsin. Bizde ayrılık gayrılık yoktur. Biz dava adamıyız ilkelerin insanıyız. Sevgili arkadaşım Muharrem İnce, 81 ili gezeceğini ifade ediyor. Bütün il başkanlarıma talimatımdır; geldiği zaman karşılayacaksınız, halkla buluşturacaksınız, ne gerekiyorsa yapacaksınız. Gülerek, sevinerek ve bir heyecan içinde yolcu edeceksiniz. Hiçbir endişemiz yok. Yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu. Partililer sık sık "Hak, hukuk adalet. İşte örgüt işte başkan. Halkın umudu Kılıçdaroğlu" sloganları attı.

İnce’den kurultay iddialarına yanıt
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den son dakika mesajı geldi. Muharrem İnce yaptığı açıklamada, “Bir kişi dahi partiden istifa etmesin. Herkes yerinde kalsın. Benim ağzımdan kurultay diye bir şey duyarsanız o zaman konuşursunuz ama duyamayacaksınız” ifadelerini kullandı.