Yeni Birlik Gazetesi Gündem Erhan Karaal'ın kaçırılma anının en net görüntüsü ortaya çıktı!

Erhan Karaal'ın kaçırılma anının en net görüntüsü ortaya çıktı!

İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın Maltepe’de sokak ortasında kaçırıldığı anlara ait en net görüntüler ortaya çıktı.

İBB Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal’ın Maltepe’de sokak ortasında kaçırıldığı anlara ait en net görüntüler ortaya çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Erhan Karaal, Maltepe’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişilerce güpegündüz kaçırıldı. Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan dehşet anlarının ardından emniyet güçleri, adeta zamanla yarışarak geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Sokak Ortasında Dehşet: En Net Görüntüler Ortaya Çıktı

17 Haziran Çarşamba günü meydana gelen olayda, Erhan Karaal kaldırımda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan şüphelilerin hedefi oldu. Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan yeni ve en net görüntülerde; saldırganların Karaal’ı zor kullanarak yol kenarında bekleyen bir araca bindirdikleri ve hızla olay yerinden uzaklaştıkları anlar saniye saniye kaydedildi. 

Polisin Titiz Takibi: İnşaat Alanında Kurtarılma Anı

Olayın hemen ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde hareket geçen Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, adeta iğneyle kuyu kazdı. Kent genelindeki yüzlerce güvenlik kamerasını mercek altına alan özel ekip, şüphelilerin kaçış güzergahını tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye basıldı. Karaal, Tuzla’daki bir inşaat sahasında yer alan atıl bir prefabrik yapının içinde bulundu. Güvenlik güçleri tarafından sağ salim kurtarılan İBB yöneticisinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Erhan Karaal

Kıskıvrak Yakalandılar: Gözaltı Sayısı 8’e Çıktı

Operasyonun ilk dalgasında olayla doğrudan bağlantılı olduğu belirlenen 2 şüpheli kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmayı derinleştiren Gasp Büro ekipleri, teknik incelemeler ve ifadeler doğrultusunda 6 şüpheliyi daha yakalayarak emniyete götürdü. Son operasyonlarla birlikte hain planın arkasındaki gözaltı sayısı 8'e yükselirken, şüphelilerin sorgusunun sürdüğü ve olayla ilgili çok yönlü tahkikatın devam ettiği öğrenildi.