Yeni Birlik Gazetesi
İstanbul
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Yeni Birlik Gazetesi Gündem İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan CHP’ye Net Çıkış: “Özür Dileyin, Kamuoyunu Yanıltmaktan Vazgeçin”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan CHP’ye Net Çıkış: “Özür Dileyin, Kamuoyunu Yanıltmaktan Vazgeçin”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP'li isimlerin yanıltıcı iddialarını siyasi tükenmişlik olarak nitelendirerek kamuoyunu yanıltmamaya ve özür dilemeye davet etti. Ayrıca, dezenformasyona karşı defalarca uyarılarda bulunduklarını vurguladı.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, bazı CHP’li isimlerin gerçek dışı iddialarını sürdürmesinin siyasi tükenmişliğin işareti olduğunu belirtti. Altun, bu kişileri kamuoyunu yanıltmaktan vazgeçmeye ve açıkça özür dilemeye davet etti.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçiliği ile ilgili sosyal medyada dolaşıma sokulan iddiaların tamamen asılsız olduğunu açıklarken, konuya ilişkin sert bir açıklama da İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan geldi.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye’nin dış temsilciliğine yönelik atama süreciyle ilgili bazı mecralarda yer verilen haberlerin tamamen kurgudan ibaret olduğunu bildirdi. Açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın isimlerinin geçtiği diyaloglar tamamen hayal ürünüdür. Gerçeği yansıtmayan bu iddialara itibar etmeyiniz” ifadelerine yer verildi.

‘’siyasi çaresizlik''

İletişim Başkanı Fahrettin Altun ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dezenformasyonlara karşı defalarca uyarılarda bulunulduğunu hatırlatarak, “Bazı CHP’li siyasetçilerin gerçeklikten uzak, mesnetsiz ve çirkin iddiaları ısrarla tekrar etmeleri; içinde bulundukları siyasi çaresizliğin ve tükenmişliğin açık göstergesidir” dedi.

“İftiralara Rağmen Geri Adım Atmıyorlar”

Altun, bu kişilerin kamuoyuna karşı sorumluluklarını göz ardı ettiğini vurgulayarak, “İftiraların belgelerle çürütülmesine rağmen özür dilemek yerine yalan bataklığında daha da derine iniyorlar. Bu sorumsuz söylemler, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz demeden millet için çalışan bakanlarımızı ve devlet büyüklerimizi hedef almaktadır” dedi.

Milletin ferasetiyle bu algı operasyonlarını net bir şekilde gördüğüne işaret eden Altun, “Türk milleti, kimin samimi şekilde hizmet ettiğini, kimin iftira ve karalama siyasetinde boğulduğunu çok iyi biliyor. Biz, yapıcı siyaset anlayışımızla, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yolumuza güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Karalama kampanyaları bizi asla durduramayacaktır” ifadelerini kullandı.

Altun, kamuoyunu yanıltmaya yönelik bu söylemleri dillendiren isimleri açık şekilde özür dilemeye çağırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *