Yeni Birlik Gazetesi Gündem İskenderun Belediyesi, yaylalara 90 bin metrekare parke taşı döşedi

İskenderun Belediyesi, yaylalara 90 bin metrekare parke taşı döşedi

İskenderun Belediyesi, Kaledibi ve Akçay yaylalarına toplamda 90 bin metrekare parke taşı döşeyerek ulaşım sorununu çözmeyi hedefliyor.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, Kaledibi ve Akçay yaylalarında yürütülen çalışmalar kapsamında toplam 90 bin metrekarelik parke döşeme işleminin tamamlandığını açıkladı.

Dönmez, beraberindeki heyet ve mahalle muhtarlarıyla birlikte Kaledibi Yaylası’nda incelemelerde bulunarak, yaylalardaki yol ve altyapı çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. Dönmez, Kaledibi ve Akçay yaylalarında gerçekleştirilen toplam 90 bin metrekare parke döşeme çalışmasının tamamlandığını ifade etti.

Yaylalardaki ulaşım sorununu tamamen çözmeyi hedeflediklerini dile getiren Dönmez, diğer yaylalarda da çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Bölgenin turizm potansiyeline dikkat çeken Dönmez, Kaledibi Yaylası’na vatandaşların aileleriyle vakit geçirebileceği bir sosyal tesis kazandırılacağını da açıkladı.

İlçedeki tüm mahallelere eşit hizmet anlayışıyla çalıştıklarına vurgu yapan Dönmez, en ücra mahalleden en gelişmiş mahalleye kadar tüm vatandaşların aynı hizmet standartlarına ulaşması için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DÖNMEZ, KALEDİBİ YAYLASI’NDA YÜRÜTÜLEN YOL ÇALIŞMALARINI...

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DÖNMEZ, KALEDİBİ YAYLASI’NDA YÜRÜTÜLEN YOL ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEREK YETKİLİLERDEN BİLGİ ALDI.

İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET DÖNMEZ, KALEDİBİ YAYLASI’NDA YÜRÜTÜLEN YOL ÇALIŞMALARINI...