İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem İstanbul'da yılbaşı tedbirleri: 60 bin personel görev yapacak

İstanbul'da yılbaşı tedbirleri: 60 bin personel görev yapacak

İstanbul Valiliği, yılbaşı günü ile gecesinin huzur ve güven ortamı içinde geçirilmesi için alınan tedbirleri açıkladı.

KAYNAK: AA

Valilikten yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yeni yılı huzur ve güven içinde karşılayabilmesi için şehrin tamamında güvenlik tedbirleri en üst seviyede uygulanacak. 

Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik birimlerinden toplam 60 bin 68 personel görev yapacak. Bu kapsamda, mobil göç Araçlarıyla sürdürülen yasa dışı göçle mücadele çalışmaları, yılbaşında da aralıksız devam edecek. 

AĞIR TONAJLI ARAÇLARA GEÇİŞ YOK

Yılbaşı tedbirleri kapsamında ayrıca; kamyon, tır, beton mikseri gibi ağır tonajlı araçların Sarıyer, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu, Fatih, Bakırköy, Zeytinburnu ve Kadıköy İlçelerine girişleri, yarın sabah saat 08:00’a kadar yasaklandı. 

SAĞLIKSIZ HİZMETLERİ

Eksiksiz sağlık hizmeti verilmesi sağlanacak İl Sağlık Müdürlüğünce sağlık kurumlarında eksiksiz sağlık hizmeti verilmesi sağlanacak. İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince gıda güvenliği için sahada denetimler gerçekleştirilecek. 

FAHİŞ FİYATLARA DENETİM

Fahiş fiyat nedeniyle yaşanabilecek mağduriyetlerin önüne geçmek için Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri görev yapacak.

 İtfaiye, zabıta ve AFAD ekipleri yaşanabilecek her türlü olumsuz duruma müdahale etmek için görev başında olacak. Telefon, internet ve doğal gaz kesinti ve arızalarına karşı ilgili kurumlarca gerekli önlemler alınacak.