Yeni Birlik Gazetesi Gündem İzdeniz’in yaz seferleri başlıyor

İzdeniz’in yaz seferleri başlıyor

İzdeniz AŞ'nin yaz seferleri 27 Haziran'da başlayarak, Urla ve Mordoğan'a online biletle erişim sağlayacak.

İzdeniz AŞ’nin yaz seferleri 27 Haziran’da başlayacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin deniz ulaşımında önemli bir noktayı temsil eden İZDENİZ AŞ, yaz seferlerine 27 Haziran Cumartesi günü itibarıyla start veriyor. Bu yıl, Karşıyaka ve Konak iskelelerinden hareket edecek gemiler, Urla ve Mordoğan’a hafta sonları günübirlik ulaşım sağlayacak.

Bilet satışları online olarak gerçekleştirilecek

Seferler, hava ve deniz koşulları uygun olduğu sürece eylül ayına kadar devam edecek. Biletler yalnızca online olarak bilet.izdeniz.com.tr adresinden satın alınabilecek. İskelede bilet satışı yapılmayacak; yolcular, SMS ile aldıkları bağlantı aracılığıyla QR kodlu biniş kartları ile gemiye binebilecek. Ayrıca, 3-7 yaş arası çocuklar için %50 indirim ve 3 yaş altındaki çocuklar için ücretsiz seyahat imkanı sağlanacak.

Erişilebilir Yaz Seferleri uygulaması

Özellikle engelli vatandaşların deniz ulaşımından yararlanmasını teşvik etmek amacıyla İZDENİZ, bu yıl da “Erişilebilir Yaz Seferleri” uygulamasını sürdürüyor. Şehit yakını ve Gazi Kart sahibi vatandaşlar, ücretsiz olarak bu seferlerden faydalanmak için rezervasyon yaptırabilecekler. Her sefer için 40 kişilik bir kontenjan mevcut olup, rezervasyon işlemleri 0232 320 00 35 / 102-103 numaralı telefonlardan mesai saatleri içerisinde yapılabilmektedir.

Sefer saatleri ve ücretler

Mordoğan seferleri, 08.10’da Karşıyaka İskelesi’nden ve 08.30’da Konak İskelesi’nden hareket ederek, yaklaşık iki saatlik bir yolculukla 10.10’da Mordoğan’a ulaşıyor. Dönüş seferi ise 19.00’da Mordoğan’dan başlıyor ve 20.40’ta Konak, 21.00’de Karşıyaka’ya ulaşıyor. Urla seferlerinde gemi 08.30’da Karşıyaka ve 08.50’de Konak’tan hareket ederek 10.00’da Urla’ya varıyor. Dönüş seferleri 19.00’da başlıyor ve 20.10’da Konak, 20.30’da ise Karşıyaka’ya ulaşmış oluyor.

2026 yaz dönemi için tek yön bilet fiyatları; Mordoğan seferleri için 250 TL, Urla seferleri için ise 150 TL olarak belirlenmiştir.

İZDENİZ AŞ’NİN YAZ SEFERLERİ 27 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.

İZDENİZ AŞ’NİN YAZ SEFERLERİ 27 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.

İZDENİZ AŞ’NİN YAZ SEFERLERİ 27 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR.