Yeni Birlik Gazetesi Gündem Japonya savunma bakanı shinjiro koizumi istanbul'da balık ekmek yedi

Japonya savunma bakanı shinjiro koizumi istanbul'da balık ekmek yedi

NATO Zirvesi için Türkiye'de bulunan Japonya Savunma Bakanı Koizumi, İstanbul'da balık ekmek yedi.

NATO Zirvesi kapsamında Türkiye'yi ziyaret eden Japonya Savunma Bakanı Shinjiro Koizumi, resmi temaslarının ardından İstanbul'u gezdi. Koizumi, tarihi yarımadayı keşfettikten sonra Eminönü'ne geçerek, İstanbul'un simgelerinden biri olan balık ekmeğin tadına baktı.

Bakan Koizumi, ziyaretini sosyal medya hesabından paylaştı. Eminönü'nde balık ekmek yerken, yanında bulunan heyetiyle birlikte kahve de içti. Bu keyifli anlar, çevredeki vatandaşların da ilgisini çekti. Koizumi'nin İstanbul'daki bu ziyareti, Japonya'nın Türkiye ile olan ilişkilerini pekiştirmesi açısından önemli bir adım oldu.

NATO ZİRVESİ KAPSAMINDA TÜRKİYE’YE GELEN JAPONYA SAVUNMA BAKANI SHİNJİRO KOİZUMİ, ANKARA’DAKİ...

NATO ZİRVESİ KAPSAMINDA TÜRKİYE’YE GELEN JAPONYA SAVUNMA BAKANI SHİNJİRO KOİZUMİ, ANKARA’DAKİ TEMASLARININ ARDINDAN İSTANBUL’U ZİYARET ETTİ. KOİZUMİ, BERABERİNDEKİ HEYETLE EMİNÖNÜ’NDE BALIK EKMEK YEDİĞİ ANLARI SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI.