İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kaftancıoğlu’ndan İmamoğlu‘nun danışmanına: “Hiç kimse saygısızlık edemeyecek!”

Kaftancıoğlu’ndan İmamoğlu‘nun danışmanına: “Hiç kimse saygısızlık edemeyecek!”

31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörlüğünü yapan ve başkanlığa giden o süreci kitaplaştıran Necati Özkan'a Canan Kaftancıoğlu'dan sert tepki. Sosyal medya hesabından isim vermeden kitabı eleştiren Kaftancıoğlu, "Kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!" diye yazdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanyasının direktörlüğünü yapan Necati Özkan iki seçim dönemini ‘Kahramanın Yolculuğu’ adıyla kitaplaştırdı.  Ancak Necati Özkan'ın kaleme aldığı kitaba CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'ndan sert bir eleştiri geldi.

Twitter’dan bir mesaj yayınlayan Kaftancıoğlu, “Kahramanın hikayesini yazıyorum diyerek kahramandan daha çok kendilerini kahramanlaştırmaya çalışan profesyoneller bilsinler ki; yalan, yanlış ve eksik verilerle Genel merkez iradesinin, CHP örgütlerinin ve İstanbul ittifakının emeğine hiç kimse saygısızlık edemeyecektir!” diye yazdı.