Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kağıthane'de vatandaş sordu, başkan öztekin cevapladı

Kağıthane'de vatandaş sordu, başkan öztekin cevapladı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, vatandaşlarla bir araya gelerek soruları yanıtladı ve belediye hizmetlerini anlattı.

Kağıthane'de Başkan Mevlüt Öztekin, vatandaşların sorularını yanıtladı

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından İstanbul genelinde yürütülen "Vatandaş Soruyor, Başkan Cevaplıyor" programı çerçevesinde Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Toplantı, Talatpaşa Mahallesi İnce Bayır Parkı'nda düzenlendi ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Başkan Öztekin, mahalle sakinlerinin talep, öneri ve beklentilerini doğrudan dinleyerek, Kâğıthane Belediyesi’nin mahallelerde gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi. Öztekin, belediye hizmetlerinde vatandaş görüşlerinin önemli bir yol gösterici olduğunu vurguladı.

Mevlüt Öztekin, "Kağıthane’de gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ediyoruz. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların taleplerini, önerilerini ve beklentilerini doğrudan dinliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek çözümler üretiyor, ilçemizin yaşam kalitesini artıracak projeleri hayata geçiriyoruz. Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerimizde de son 7 yılda birçok önemli çalışmayı tamamladık. Bundan sonra da Kâğıthane’mizin her noktasına değer katmaya devam edeceğiz," dedi.

Programda, Talatpaşa ve Mehmet Akif Ersoy mahallelerinde gerçekleştirilen yatırımlar da ele alındı. Son 7 yıllık süreçte her iki mahalleye kazandırılan projeler arasında Lale Sitesi ve Sadabad Sitesi’nin tapu sorunlarının çözümü, Aslangazi Tematik Cadde uygulaması ve ücretsiz ring hatları gibi birçok hizmet yer aldı.

Ayrıca, spor alanında da önemli yenilemeler yapıldı; Abide-i Hürriyet Spor Sahası, Sadabad Sahası ve Mehmet Akif Spor Sahası yeniden düzenlendi. Sosyal yaşamı zenginleştiren Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu ile dinlenme alanları da ilçeye kazandırıldı. Eğitim alanında ise Günebakan İlkokulu ve Osman Tevfik Yalman Ortaokulu projeleri tamamlandı.

Mahalle sakinlerinin yoğun katılım sağladığı buluşma, vatandaşların görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi.

KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANI MEVLÜT ÖZTEKİN, AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI TARAFINDAN...

KAĞITHANE BELEDİYE BAŞKANI MEVLÜT ÖZTEKİN, AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER BAŞKANLIĞI TARAFINDAN İSTANBUL GENELİNDE SÜRDÜRÜLEN "VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR" PROGRAMI KAPSAMINDA TALATPAŞA VE MEHMET AKİF ERSOY MAHALLE SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELDİ. TALATPAŞA MAHALLESİ İNCE BAYIR PARKI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLEN BULUŞMAYA VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.

VATANDAŞLARIN TALEP, ÖNERİ VE BEKLENTİLERİNİ DOĞRUDAN DİNLEYEN BAŞKAN ÖZTEKİN, TOPLANTIDA...