Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kaşif çocuklar projesinde minikler için mezuniyet töreni düzenlendi

Kaşif çocuklar projesinde minikler için mezuniyet töreni düzenlendi

Sultangazi Belediyesi, 'Kaşif Çocuklar' projesi kapsamında 5-8 yaş aralığındaki çocuklar için mezuniyet töreni düzenledi.

Sultangazi Belediyesi’nin ‘Kaşif Çocuklar’ projesi çerçevesinde Bilgi Evlerinde eğitim gören 5-8 yaş aralığındaki çocuklar için mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet törenine Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun ile eşi Tuba Dursun, öğrenciler, veliler ve öğretmenleri katıldı. Tören Sultangazi Belediyesi Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi. Programda konuşan Başkan Dursun, "Hep söylüyoruz, eğitim bizim önceliğimiz diye. Geleceğin araştıran, sorgulayan gençlerimizin yetişmesine katkı sağlıyoruz. Kaşif Çocuk, gerçekten çocuğumuzun ilgi alanını farkına vardıran ve o alanda kendini geliştirmesini sağlayan çok özel bir iş. Bu yıl eğitim, etkinlik ve çeşitli faaliyetlerle dolu dolu bir sezonu geride bıraktık. Kaşif Çocuk, 10 bin kişiye ulaşarak çok güzel çalışmalara imza attı. Emeği geçen tüm eğitmenlerimizi tebrik ediyor, mezun olan yavrularımıza eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere katılım belgeleri takdim edildi. Proje çerçevesinde Şehit Şerife Bacı Kültür Merkezi’nde hayata geçirilen Kaşif Çocuk projesi, mental yetenek testi ile kuruma alınan çocuklara; robotik, masal atölyesi, drama, sanat atölyesi, mutfak atölyesi, dedektiflik ve gökbilim atölyesi gibi 7 ayrı branşta eğitim imkanı sundu.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NİN BİLGİ EVLERİNDE ‘KAŞİF ÇOCUKLAR’ PROJESİYLE EĞİTİM GÖREN 5-8 YAŞ...

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NİN BİLGİ EVLERİNDE ‘KAŞİF ÇOCUKLAR’ PROJESİYLE EĞİTİM GÖREN 5-8 YAŞ ARALIĞINDAKİ ÇOCUKLAR İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ. 1 YIL BOYUNCA EĞİTİM ALAN ÖĞRENCİLERİN ÜRETTİĞİ PROJE VE ÜRÜNLER DE SERGİ ALANINDA ZİYARETÇİLERLE BULUŞTU.

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NİN BİLGİ EVLERİNDE ‘KAŞİF ÇOCUKLAR’ PROJESİYLE EĞİTİM GÖREN 5-8 YAŞ...