Demirözü Kaymakamı İbrahim Zahid Ahat, ilçe merkezinde esnaf ile bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Bu ziyaretinde işletmelerin görüş ve ihtiyaçları üzerine sohbet eden Ahat, esnafın karşılaştığı zorluklar hakkında bilgi aldı ve onlara kolaylık ve bereketli kazançlar diledi.
Köy Ziyareti: Petekli’de vatandaşlarla buluşma
Kaymakam Ahat, ilçe merkezindeki ziyaretinin ardından Petekli köyüne giderek köy sakinleriyle bir araya geldi. İlçe Özel İdare Müdürü Özkan Aktürk ile birlikte köye giden Ahat, burada köy muhtarı Necip Satılmış’tan köyün ihtiyaçlarını öğrenerek vatandaşların görüşlerini dinledi. Ahat, köydeki yaşam koşulları hakkında bilgi almak için köy sakinleriyle sohbet etti.
Vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt arayışı
Bu tür ziyaretlerin önemine vurgu yapan Kaymakam Ahat, hem ilçe merkezinde hem de köyde yapılan bu görüşmelerin, halkın ihtiyaçlarını daha iyi anlamak için büyük fırsatlar sunduğunu ifade etti. Ahat, esnafın ve köy halkının taleplerinin karşılanması için gerekli adımları atacaklarını belirtti.

KAYMAKAM AHAT’TAN (ORTADAKİ) ESNAF VE KÖY ZİYARETİ