Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda önemli bir etkinlik düzenleyerek, hayvanat bahçesini ücretsiz ziyaret imkanı sunuyor. Ziyaretçiler, aileleri ve çocuklarıyla birlikte 134 farklı türde yaklaşık bin 600 hayvanı yakından görme fırsatına sahip olacaklar.
Anadolu Harikalar Diyarı'nda etkinlikler sürüyor
Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, Anadolu Harikalar Diyarı içerisinde yer alıyor ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatlarıyla özel günlerde, özellikle bayramlar gibi önemli tarihlerde, ücretsiz ziyaretçi kabul ediyor. Bu uygulama, ailelerin çocukları ile birlikte eğlenceli bir gün geçirmeleri açısından büyük bir fırsat sunuyor.
Hayvanat bahçesindeki hayvanlar güvenle ziyaret edilecek
Hayvanat bahçesindeki tüm hayvanların aşı ve koruyucu uygulamaları, deneyimli veteriner hekimler gözetiminde düzenli olarak kontrol ediliyor. Böylece ziyaretçiler, hem eğlenceli hem de güvenli bir deneyim yaşayacaklar. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda tüm hayvan dostlarını ve meraklı ziyaretçileri bekleyen hayvanat bahçesi, unutulmaz bir gün geçirmeyi vaat ediyor.

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI DOLAYISIYLA KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE ÜCRETSİZ OLARAK AÇMAYA HAZIRLANIYOR. VATANDAŞLAR, AİLELERİ VE ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE HAYVANAT BAHÇESİNİ ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE ZİYARET EDEREK, 134 FARKLI TÜRDE YAKLAŞIK BİN 600 HAYVANI YAKINDAN GÖRME FIRSATI BULACAK.