Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını denetlemek amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi.
Vali Çiçek, ziyaretinde Vali Yardımcısı Mehmet Türköz, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen ve eğitim kurumlarının personeli tarafından karşılandı. Ziyaretin ana gündem maddesi, yeni eğitim yılı öncesinde yürütülen hazırlıkların detaylı bir şekilde ele alınmasıydı.
Toplantıda eğitim yatırımları değerlendirildi:
İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Vali Çiçek’e okulların fiziki ve teknik hazırlık durumları hakkında bilgi verirken, devam eden eğitim yatırımlarıyla ilgili güncel verileri paylaştı. PISA 2025 sonuçları ve elde edilen başarılar, LGS Türkiye birincilikleri ve ulusal dereceler hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirildi.
Projelerle ilgili bilgi alışverişi yapıldı:
Ayrıca, il genelinde sürdürülen projeler üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu ve fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Çiçek’in başkanlık ettiği toplantının ardından, çalışma ziyareti sona erdi.

KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK, 2026-2027 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI HAZIRLIKLARINI YERİNDE İNCELEMEK VE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRMEK AMACIYLA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ’NE ÇALIŞMA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.