Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kayseri'de Zafer Bayramı coşkusu: Vali Çiçek, tehditlere karşı dimdik duralım mesajı verdi

Kayseri'de Zafer Bayramı coşkusu: Vali Çiçek, tehditlere karşı dimdik duralım mesajı verdi

Kayseri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonunda Vali Çiçek, Türkiye'nin tehdit edilemeyecek bir devlet olduğunu vurguladı.

Kayseri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümü, Kayseri Valiliği’nin düzenlediği resepsiyon ile coşkuyla kutlandı. Resepsiyona Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in yanı sıra çeşitli yetkililer ve katılımcılar da yer aldı.

Vali Çiçek'ten anlamlı mesajlar

Resepsiyonda konuşma yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, unutulmaz tarihsel süreçlerde bedeller ödenerek kazanılan toprakların önemine değindi. Çiçek, "Bin yıl önce vatan yaptığımız bu topraklar kolay yar olmadı bize. Bedeller ödedik, bedelini ödeyerek vatan yaptık bu toprakları" diyerek geçmişin zorluklarına dikkat çekti.

Güçlü Türkiye vurgusu

Çiçek, özellikle son günlerde Türkiye’nin karşılaştığı tehditlerle ilgili olarak, "Biz tehdit edilebilecek bir devlet değiliz. Biz başka devletlere de benzemeyiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Türkiye’nin kendi savunma sanayisini geliştirdiğine işaret ederek, "Bugün İHA’sını, SİHA’sını yapan, silahlarını üreten büyük bir ülkeyiz" diyerek ulusal birliğin önemini vurguladı.

Resepsiyon, Vali Çiçek’in konuşmasının ardından 30 Ağustos Zafer Pastası’nın kesilmesi ile sona erdi.

KAYSERİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 104. YIL DÖNÜMÜ, KAYSERİ VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ...

KAYSERİ’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 104. YIL DÖNÜMÜ, KAYSERİ VALİLİĞİ'NİN DÜZENLEDİĞİ RESEPSİYON İLE COŞKUYLA KUTLANDI.