Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kepez Devlet Hastanesi diyaliz merkezi kapasitesini artırarak hizmet vermeye başladı

Kepez Devlet Hastanesi diyaliz merkezi kapasitesini artırarak hizmet vermeye başladı

Kepez Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi, 13 üniteye ek olarak 28 üniteye çıkarılarak yenilenen hizmetine merhaba dedi.

Kepez Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi, artan sağlık ihtiyacını karşılamak amacıyla önemli bir yenilemeye giderek kapasitesini iki katına çıkardı. 13 olan ünite sayısı artık 28 olarak hizmet verecek. Merkez, düzenlenen bir törenle faaliyete girdi ve açılışta Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan da hazır bulundu.

Yenilikler ve sağlık hizmetleri

Açılışta konuşan Prof. Dr. Behzat Özkan, sağlık altyapısının güçlendirilmesinin önemine vurgu yaparak, "Diyaliz tedavisi, düzenli olarak takip edilmesi gereken kritik bir süreç. Genişletilen ünite sayısıyla daha fazla hastaya nitelikli hizmet sunmayı amaçlıyoruz" dedi. Özkan, yenilenen merkezin hem hastalar hem de sağlık çalışanları için hayırlı olmasını diledi.

Hastaların rahatı ve ulaşım kolaylığı

Açılışın ardından merkezi inceleyen Özkan, tedavi gören hastalarla da birebir ilgilendi ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Merkezde yapılan düzenlemeler kapsamında, daha önce ayrı bir binada bulunan hasta ve tıbbi cihazlar, herhangi bir sorun yaşanmadan ana binaya nakledildi. Bu yeni yapılanmayla birlikte diyaliz hizmetleri tek bir çatı altında toplanmış oldu. Ayrıca, hastaların ulaşımı hasta nakil araçları ve diyaliz servisleri ile sağlanıyor. 28 ünite ile daha fazla hastaya aynı anda hizmet verilmesi hedefleniyor.

Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ramazan Gürkan, yapılan düzenlemenin diyaliz hizmetlerini önemli ölçüde güçlendireceğini belirtti ve bu süreçte emeği geçen tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Merkez, 28 ünite ile hasta kabulüne devam ediyor.

Açılış törenine Antalya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, Kepez Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ramazan Gürkan, hastane yöneticileri, sağlık çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ PROF. DR. BEHZAT ÖZKAN (SOLDA) HASTALARLA SOHBET ETTİ

ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ PROF. DR. BEHZAT ÖZKAN (SOLDA) HASTALARLA SOHBET ETTİ