Yeni Birlik Gazetesi Gündem Kırklareli semt pazarlarında fiyatlar hem esnafı hem de vatandaşı mutlu ediyor

Kırklareli semt pazarlarında fiyatlar hem esnafı hem de vatandaşı mutlu ediyor

Kırklareli'nde semt pazarlarındaki meyve ve sebze fiyatları, hem pazarcılar hem de tüketiciler tarafından olumlu karşılanıyor.

Kırklareli’nde haftanın belirli günlerinde düzenlenen semt pazarları, vatandaşlara uygun fiyatlarla meyve ve sebze alma imkanı sunuyor. Pazardaki fiyatların genel olarak normal olduğunu belirten pazarcı Fatih Alkan, son yıllarda işlerin iyi gittiğini ifade etti. Alkan, "6 yıldır pazarcılık yapıyorum ve mesleğimden memnunum. İşlerimiz güzel, insanların alım gücü normal. Okulların açılmasına yakın durumun düzeleceğini umuyoruz," dedi.

Pazarcılar fiyatlardan memnun

Kırklareli’ndeki semt pazarında meyve ve sebze fiyatlarının makul seviyelerde olduğunu kaydeden Alkan, bu yıl ürün veriminin de çok iyi olduğunu vurguladı. Ürün fiyatlarının dalgalandığına değinen Alkan, "Ürün bol olduğu zaman fiyatların düştüğünü görebiliyoruz. Bu da vatandaşın yüzünü güldürüyor," şeklinde konuştu. Tezgahında yer alan ürünlerin fiyatları arasında üzümün 50-60 TL, şeftali ve nektarın 3 kilo 100 TL, bardak eriklerin 40 TL, pembe domatesin 40 TL ve çeşitli sebzelerin ise 50-60 TL civarında olduğu bilgisi verildi.

Tüketiciler de memnun

Pazarda alışveriş yapan vatandaşlardan Şeker Uğurlu, fiyatların düştüğünü ve uygun olduğunu belirterek, "Fiyatlardan memnunuz. Semt pazarlarımızda fiyatlarımız düştü ve ucuz," dedi. Uğurlu, pazar alışverişinin kendileri için keyifli bir deneyim olduğunu dile getirdi.

KIRKLARELİ'NDE SEMT PAZARLARINDA MEYVE VE SEBZE FİYATLARINDAN HEM VATANDAŞLAR HEM DE PAZARCI...

KIRKLARELİ'NDE SEMT PAZARLARINDA MEYVE VE SEBZE FİYATLARINDAN HEM VATANDAŞLAR HEM DE PAZARCI ESNAFI MEMNUN.