Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Zabıta Teşkilatlarının 200. kuruluş yıl dönümü nedeniyle önemli bir mesaj yayımladı. 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası’na dair yaptığı açıklamada, zabıta ekiplerinin toplumun huzuru için kritik bir rol üstlendiğini belirtti.
Zabıta ekiplerinin yoğun çalışmaları
Başkan Çolakbayrakdar, zabıta ekiplerinin gece gündüz demeden çalışarak vatandaşlar için daha güvenli ve sağlıklı bir yaşam alanı sunduğunu ifade etti. "Rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip eylesin" diyen Çolakbayrakdar, zabıtanın belediyenin görünen yüzü olduğunu vurguladı.
Huzur ve güven ortamı sağlama gayreti
Mesajında, "Toplumun huzuru için çalışan zabıta ekibimiz, aynı zamanda belediyenin görünen yüzüdür" diyen Başkan, zabıtaların 7 gün 24 saat hizmet verdiklerini belirtti. Zabıta ekiplerinin, kanunun verdiği yetkiler çerçevesinde görevlerini yerine getirerek, şehrin ve vatandaşların huzurunu koruduklarını söyledi. Çolakbayrakdar, bu huzurun sağlanmasındaki katkıları için zabıta ekiplerini kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, ZABITA TEŞKİLATLARININ 200. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI.