Yeni Birlik Gazetesi Gündem Köşk Başçayır'a 3,9 milyon TL'lik içme suyu hattı yatırımı

Köşk Başçayır'a 3,9 milyon TL'lik içme suyu hattı yatırımı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Köşk Başçayır Mahallesi'nde 3,9 milyon TL'lik içme suyu hattı yenileme çalışmalarına başladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Köşk ilçesi Başçayır Mahallesinde önemli bir altyapı yatırımı gerçekleştiriyor. Bu çalışma çerçevesinde, 1500 metre uzunluğundaki içme suyu hattı yenilenecek. Yatırımın toplam maliyeti 3 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Yatırımın Detayları

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, altyapı projelerinin şehir genelinde devam ettiğini vurguladı. Başçayır Mahallesi'ndeki içme suyu hattı yenileme çalışmaları, planlı ve programlı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, mahallenin su altyapısının güçlendirilmesi hedeflenirken, kısa süre içinde tamamlanması planlanan projeyle yenilenen hat, halkın kullanımına sunulacak.

Başkan Çerçioğlu'nun Açıklamaları

Başkan Özlem Çerçioğlu, “Kentimizin dört bir yanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 17 ilçemizin tamamında altyapı yatırımlarımızı devam ettiriyor, bu hizmetleri vatandaşlarımızla buluşturuyoruz.” açıklamasında bulundu. Çerçioğlu, Aydın'ın geleceği için gerekli olan hizmetlerin sağlanmaya devam edeceğini de belirtti.

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KÖŞK İLÇESİ BAŞÇAYIR MAHALLESİ’NDE BAŞLATILAN ÇALIŞMA...

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KÖŞK İLÇESİ BAŞÇAYIR MAHALLESİ’NDE BAŞLATILAN ÇALIŞMA KAPSAMINDA 1500 METRE UZUNLUĞUNDAKİ İÇME SUYU HATTI YENİLENİRKEN, YATIRIMIN BEDELİ 3 MİLYON 900 BİN TL OLARAK AÇIKLANDI.